banner image

Serimak boje na vodenoj bazi

Prateći trendove u sve većem korišćenju boja na vodenoj bazi za štampu na tekstilu, Serimak je razvio izuzetan asortiman belih boja, baza i aditiva koji će vam pomoći da dobijete mekoću opipa karakterističnu za vodene boje, ne gubeći pokrivnost i elastičnost karakteristične za plastisole. Takođe, zasušivanje na situ prilikom štampe je svedeno na minimum, a sa najnovijom serijom S-3150 možete štampati i na sitima 120 bez straha od začepljenja šablona.

.....................................................................

>>> FOTO GALERIJA <<<

Pored belih boja, transparentnih i pokrivnih baza, u ponudi imamo i bubreće boje, lepkove za folije, gliter baze, metalik boje, High Power CMYK za tamne podloge i mnogo toga drugog što će vam dati izuzetan kvalitet štampe, na vodenoj bazi i pod Oekotex 100 standardom. Oko 95% štampi za najveće svetske brendove poput Zare, H&M-a, Adidasa, Nike, Disney, itd... se štampa isključivo vodenim bojama, veliki deo upravo sa Serimak serijom.

Uz našu tehničku podršku, besplatan dolazak i konsalting u vašim proizvodnim pogonima i obuku zaposlenih, vaše štampe će biti u rangu sa najvećim svetskim brendovima, a razlika u odnosu na konkurenciju ogromna. Kontaktirajte nas i probajte Serimak boje još danas.

Odlična pokrivnost
...

Sa punim i jarkim bojama čak i na najtamnijim podlogama, Serimak vodene boje daju pokrivnost plastisola uz mekoću opipa karakterističnu za boje na vodenoj bazi.

Mat izgled

Serimak vodene boje imaju mat finiš, bez ikakvog sjaja tipičnog za plastisole. Budite u toku sa modnim trendovima koje Vaši klijenti traže.

Izuzetni detalji

Ako ste mislili da vodenim bojama ne možete štampati fine detalje na tamnim podlogama, razmislite ponovo. Sa Serimak Orgaprint® i Seritex® serijom dobićete vrhunske štampe sa malim tačkama, finim sitima i izuzetnom mekoćom na dodir.

Ekstremna mekoća

Na svetlim podlogama, sa Serimak Orgaprint® serijom ćete dobiti štampe praktično bez ikakvog opipa. Ali zahvaljujući posebno razvijenim binderima i aditivima, Serimak će Vam pomoći da čak i na tamnim podlogama dobijete štampe ekstremno meke na dodir i izdvojite se od konkurencije.

Fantastični efekti

Da bi Vam pomogao da ostavite utisak i odgovorite svim zahtevima klijenata, Serimak nudi veliki izbor specijalnih efekata i aditiva na vodenoj bazi. Elastična bubreća, „cracking“ baza, folije, gliteri, „discharge“, su samo neke od njih.

Bez sušenja na situ

Lakoća štampanja čak i kroz najfinija sita, bez sušenja na situ karakterističnog za neke vodene boje, je ono što Serimak čini liderom u ovoj oblasti. Sada možete štampati rastere na tamnim podlogama, sa vodenim belim ili pokrivnim bojama, čak i na sitima 120, bez ikakvog straha od sušenja boje na situ i začepljenja šablona. Zvuči dobro? Probajte i uverite se koliko je lako štampati sa novom generacijom Serimak boja.