banner image

štampa na tekstilu

Kao jedni od lidera u štampi na tekstilu u zemlji, nudimo Vam kompletnu uslugu štampe tekstilnih proizvoda, uz profesionalnu podršku i kvalitet koji garantuje naših 30 godina iskustva u ovoj oblasti. Opremljeni najsavremenijim mašinama M&R i Printex, u mogućnosti smo da odštampamo do 5,000 odevnih predmeta dnevno, ni jednog trenutka ne ugrožavajući besprekorni kvalitet i dogovorene rokove.

...

Štampa velikih formata do 100 cm x 70 cm, mnoštvo specijalnih efekata i najnovijih tehnika, kao i naši saveti i predlozi, obogatiće Vaš proizvod i učiniti ga prepoznatljivim i vrednijim na tržištu. Svoje poverenje su nam ukazali neki od najpoznatijih brendova domaće tekstilne industrije kao što su Exterra, Tiffany Production, Beba Kids i mnogi drugi. Kontaktirajte nas još danas i saznajte kako možemo i Vama da pomognemo da poboljšate svoje proizvode i unapredite poslovanje.

on time

Strogo poštovanje rokova je jedno od naših osnovnih pravila u poslovanju. U Unikotexu shvatamo da svaki dan kašnjenja u odnosu na dogovoreno vreme isporuke može predstavljati problem za poslovnog partnera i uticati na nesmetano odvijanje njegovog procesa proizvodnje i isporuke. Zboga toga su naši rokovi izrade najkraći mogući. U većini slučajeva Vaša roba će biti odštampana i isporučena za svega 72 sata, tj. 3 radna dana.

consulting

Imate problema sa štampom na elastičnim materijalima koja ’’puca’’, sa štampom koja je tvrda i kruta zbog velikog sloja boje, želite da zaista poboljšate svoj proizvod, želite nešto novo? U Unikotexu pružamo potpuni konsalting i dajemo savete svakom klijentu u vezi najboljih mogućih rešenja za posebne zahteve, specifične materijale i podloge, da bismo bili sigurni da će konačni rezultat biti najbolji mogući i da će Vašem proizvodu povećati vrednost i učiniti ga primamljivijim za kupca.

gionggreen

Tokom 30 godina bavljenja štampom na tekstilu, desetinama poseta najvećim svetskim sajmovima od SAD-a do Evrope i stručnog usavršavanja kod nekih od najvećih eksperata iz ove oblasti, naučili smo mnogo. I spremni smo da ta znanja upotrebimo u svrhu poboljšanja Vašeg proizvoda. Na Vama je da izaberete neki od mnogobrojnih efekata koji ćemo implementirati u Vaš dizajn i učiniti da se Vaš proizvod razlikuje od drugih. Od ’’high-end’’ simulacija različitih tekstura i ’’high density’’ štampi visokih slojeva, do standardnih metalik boja, glitera, folija, providnih gelova... Neke od njih možete videti u našoj >>> GALERIJI <<< . Neke čuvamo samo za Vas.

gionggreen

U Unikotexu koristimo isključivo boje bez ftalata, formaldehida i drugih supstanci koje su u EU zabranjene za korišćenje prilikom proizvodnje i dorade odeće. Ukratko, sve boje koje koristimo ispunjavaju STANDARD 100 by OEKO-TEX®, međunarodne asocijacije za istraživanje i ispitivanje štetnih supstanci u oblasti proizvodnje tekstila. Većina naših boja ispunjava čak i njihove CLASS 1 i CLASS 2, što su najstrožiji standardi za odeću za bebe i decu starosti do tri godine, kao i artikle koji dolaze u dodir sa kožom (rublje, posteljina, itd...)