banner image

O nama |

Naša priča počinje 1980. godine osnivanjem porodične radnje za štampu na tekstilu. Nakon toga, 1990. godine, osniva se preduzeće Arteks koje se pored štampe bavi i veleprodajom, a kasnije i proizvodnjom odeće.

Zbog povećanog obima poslovanja i razdvajanja delatnosti, 2017. osnovan je Unikotex, preduzeće kome je osnovna delatnost štampa na tekstilu kao i zastupanje stranih kompanija koje proizvode opremu i repromaterijal za ovu oblast.

. . .

Tokom skoro 40 godina učenja, miliona odštampanih komada, pravljenja i ispravljanja grešaka, usavršavanja i smene generacija, danas smo jedna od najpoznatijih i najpriznatijih firmi za štampu na tekstilu u zemlji. Ujedno, Unikotex je generalni uvoznik i distributer za Srbiju nekoliko najpoznatijih svetskih brendova kada su u pitanju boje, repromaterijali i mašine i oprema za sito štampu.

. . .

Naš cilj je unapređenje poslovanja svakog klijenta i kupca, bez obzira da li je u pitanju početnik u sito štampi ili velika i uspešna firma iz ove oblasti. U Unikotexu verujemo u drugačiji pristup prodaji, gde se klijenti dobijaju zaslugama i poverenjem. Verujemo u prijateljstvo i iskrenost, tehničku podršku 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Verujemo u stvaranje drugačijeg, novog i jedinstvenog odnosa između poslovnih partnera. I želimo da zaslužimo da Vi verujete u nas.

Unikotex