banner image

SERIMAK PLASTISOL BOJE

Serimak je jedna od najstarijih i najcenjenijih turskih kompanija za proizvodnju boja i materijala za sito štampu, osnovana još 1969. godine.

Tokom decenija razvoja, unapređivanja proizvodnje i zapošljavanja vrhunskih inženjera i tehnologa, Serimak je razvio neke od najkvalitetnijih boja za štampu na tekstilu koje se mogu naći na tržištu. Danas, Serimak boje se koriste u nekim od najvećih tekstilnih fabrika i štamparija u Turskoj, ali i širom Evrope i sveta. Yesim Tekstil, As Baski, Beydur Tekstil, ETF (European T-Shirt Factory)..., su samo neke od njih. Ako imate odevni predmet sa štampom od brendova kao što su Zara, Bershka, H&M, Nike, Adidas, La Coste, Disney, Tommy Hilfiger, Hugo Boss...., velika je verovatnoća da su štampani baš Serimak bojama.

Serimak Seriplast serija su plastisol boje bez ftalata, savršeno formulisane za odličnu pokrivnost, intenzivne boje i sa kremastom teksturom za lako štampanje.

• Odlična pokrivnost

• Brzo fleš sušenje

• Odlična štampa mokro na mokro

• Visoka elastičnost

• Jarke i intenzivne boje

Asortiman od 18 različitih plastisol boja spremnih za upotrebu, i četiri trihromatske boje za štampu punog kolora, su sve što Vam je potrebno za štampe sa odličnom pokrivnošću, jarkim bojama i lako dobijanje i mešanje željenih Pantone nijansi.

....................................................................................................

>>> PREUZMITE KOLOR KARTU <<<

.....................................................................

>>> FOTO GALERIJA <<<

Pokrivnost

Serimak Seriplast boje imaju visok sadržaj pigmenta za maksimalnu pokrivnost i na najtamnijim podlogama, uz korišćenje finijih sita. Rezultat je manja potrošnja boje, mekša štampa i intenzivne i jarke nijanse.

Lakoća štampanja

Ako ste umorni od gustih i teških plastisol boja, probajte Serimakovu Seriplast seriju. Kremasta i meka tekstura sa smanjenom gustinom čini naše boje lakim za rad i na ručnim i na automatskim mašinama, bez lepljenja za rakele i opremu.

Produktivnost

Serimak Seriplast boje su napravljene da Vam uštede vreme i novac. Odlične karakteristike prilikom štampe ‘’mokro na mokro’’ će svesti na minimum korišćenje fleš sušača. Manja potrošnja električne energije, manje čišćenja sita, brža štampa - veći profit.

Detalji

Imate li problema sa CMYK štampom i rasterima kada svaki sledeći otisak postaje sve tamniji i tamniji, gubeći na detaljima i oštrini? Serimak Seriplast boje su formulisane za minimalno uvećanje tačaka prilikom štampe rasterizovanih slika i istovetne otiske tokom celokupnog rada.

Efikasnost

Serimak Seriplast boje su u skladu sa Pantone sistemom i omogućuju jedno od najboljih pravljenja Pantone nijansi u klasi. Kada klijent zatraži odredjenu Pantone boju, čak i Vaši zaposleni sa minimalnim iskustvom će je napraviti uspešno za svaki posao, svaki put.